www.fonien.gr

για περισσότερη ενημέρωση διαβάστε εδώ...
www.fonien.gr - το νέο τοπικό ενημερωτικό portal

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Απόδραση για όλους σε 4,6 στρέμματα πρασίνου. fotos

4,6 στρέμματα καθαρού χώρου αναψυχής στο κέντρο μιας πόλης δεν είναι κάτι που συναντάς συχνά στην περιφέρεια της Κρήτης. 
Αυτό το πάρκο με τόσο χώρο πρασίνου βρίσκεται στη Νεάπολη και αποτελεί την καλύτερη επιλογή για την αναψυχή, το παιχνίδι και την χαλάρωση όλων των μελών μιας οικογένειας. 


Με μεγάλο και άφθονο χώρο παρκαρίσματος, πολύ κοντά, εώς και δίπλα από το πάρκο ακριβώς ο Δημοτικός κήπος της πόλης είναι σαφώς μια ασφαλής επιλογή για παιχνίδι, ποδήλατο, μπάλα και ότι άλλο μπορεί ν παίξει ένα παιδί την ίδια ώρα που τα καφέ, τα σνάκς και τα εστιατόρια της πόλης προσφέρουν πολύ καλές επιλογές σε οικονομικές τιμές.  



2 παιδικές χαρές, η μία μάλιστα να είναι η μεγαλύτερη που διαθέτει ο Δήμος, με παιχνίδια που χαίρονται όλα τα παιδιά, με πλακόστρωτα δρομάκια για ποδηλατάδες, με χώρους πρασίνου για παιχνίδι με μπάλες και όχι μόνο και με μια μπασκέτα που έχει τοποθετήσει το τμήμα μπασκετ της ΑΕΝ δίνουν σε όλες τις ηλικίες τις επιλογές για παιχνίδι, πολύ παιχνίδι.





 Χωρίς το άγχος των αυτοκινήτων, με την δροσιά που η πλούσια πρασινάδα των δέντρων προσφέρει και με την γενικότερη ηρεμία της πόλης, μια ολόκληρη μέρα γίνεται για την οικογένεια, εμπειρία που θέλει να ζήσει ξανά και ξανά.







ΘΑΝΟΣ Κ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου