www.fonien.gr

για περισσότερη ενημέρωση διαβάστε εδώ...
www.fonien.gr - το νέο τοπικό ενημερωτικό portal

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Λάθη που θα διορθωθούν σε ότι αφορά την προβολή του νομού.

Λασίθι
Ιδιαίτερα καλαίσθητη και ενημερωτική η σελίδα της προβολής του νησιού μας από την περιφέρεια Κρήτης, http://www.incrediblecrete.gr/index.en.html με εκπληκτικές φωτογραφίες και εξαιρετικά βίντεο. Μάλιστα σε ότι αφορά την εικόνα το αποτέλεσμα είναι παγκόσμια αναγνωρισμένο για παρόμοιο διαδικτυακό τόπο ενώ τα συγχαρητήρια καθημερινά πολλά.
Παρά όλα αυτά δημιουργεί έτσι μια απορία το γεγονός ότι οι πληροφορίες που αφορούν το νομό Λασιθίου είναι κάπως έως πολύ περιορισμένες ενώ σε ξεναγήσεις στην αγγλική γλώσσα των νομών στην επιλογή “town tour” ο νομός Λασιθίου είναι κενός χωρίς καμία πληροφορία στην αρχική σελίδα του, όπως επίσης και στην επιλογή για “night life” επίσης.

Όταν δε η περιοχή του Αγίου Νικολάου έχει τις περισσότερες γαλάζιες σημαίες στην νότια χώρα περίμενε κανείς αυτό να φαίνεται πολύ πιο ευδιάκριτα σε ένα site που αφορά την γενικότερη προβολή της Κρήτης.

Χανιά

Ρέθυμνο

Ηράκλειο



 Η ΑΝΑΤΟΛΗ μίλησε με την Μαρία Λαβδάκη που ασχολείται με την τουριστική προβολή και την ενημέρωση του συγκεκριμένου τουριστικού portal της περιφέρειας σε ότι αφορά τον νομό και είπε πως απλά δημιουργήθηκε ένα σφάλμα στον κώδικα που είναι γραμμένο το site στα αγγλικά και άμεσα θα διορθωθεί και θα επανέλθει.

Ακόμα ζήτησε την καλοπροαίρετη κριτική των χρηστών και των επισκεπτών όπως ακόμα και την επισήμανση τυχών λαθών ή παραλήψεων ώστε αυτά άμεσα να διορθώνονται και να ανεβαίνουν σωστά.

ΘΑΝΟΣ Κ.

1 σχόλιο:

  1. Για κοιτάξτε μια γκαντεμιά. Και με τα έργα το ίδιο και με τις σχολές και τις λοιπές υποδομές. Και με την δυσανάλογη προβολή άλλων περιοχών...
    http://blog.mirabelo.gr/?p=11563

    ΑπάντησηΔιαγραφή